drugtest
Door: Isabel
Blijf op de hoogte en volg Isabel
09 Oktober 2006 | Verenigde Staten, Philadelphia
10 Oktober 2006 - 08:32
Chantal:
Haha, je hebt net zo'n huis als ik... Van alleen de geur op de gang wordt je al high. Geen wonder dat het op je test naar voren komt! ;-) -
11 Oktober 2006 - 10:15
Oom Henk:
Recent nog gezien bij Oma Mol op 6 oktober en nu alweer aan het werk in Philadelphia. De wereld is klein. Veel succes daar! -
12 Oktober 2006 - 08:17
Mama Sari:
"High" Isabel,
Ben blij dat je door de test gekomen bent. Had hier ook alle vertrouwen in. Dat het vullen van het potje niet makkelijk zou gaan had ik wel verwacht. Je bent nou eenmaal geen grote zeiker. En daarbij komt nog eens bij dat je lievelingskleur altijd roze was en geen geel.
13 Oktober 2006 - 12:57
Rou-Afza:
Altijd spannend een eerste dag, maar zo'n drugtest maakt hetnog spanneder ;)
Gellukig had je geen maansaadbroodje gegeten :D
Eneh het plassen in een plastic potje lukt gewoon niet, het moet een porselijnen pot zijn en een stuk groter ;) -
13 Oktober 2006 - 17:15
Robbert:
Hey Isabel,
Is het nog gelukt met mijn auto ophalen? Tv ook meegenomen? Heeft Sicco je al uitgelegd dat bij auto's Amerikaans een warning label is? Ben benieuwd naar je eerste ervaringen!
xxx Robbert -
24 Oktober 2006 - 11:27
Jaco:
met dat blowen zeggen ze allemaal, Ik blow niet maar ondertussen staat het bewijs op papier
de groeten
je broer