weekend
Door: Isabel
Blijf op de hoogte en volg Isabel
23 Oktober 2006 | Verenigde Staten, Philadelphia
Zaterdag was voor mij een spannende dag. Ik had twee leuke afspraken. Ik ging namelijk s' middags softballen met andere internationale studenten. Deze groep bestond vooral uit Fransen, die nog nooit een knuppel in hun handen hebben vast gehad. Je begrijpt het al, het was een matige wedstrijdje. Ze waren wel heel aardig en de volgende keer ga ik met ze stappen. S'avonds had ik een feestje bij mijn collega Nina. Het duurde ff voordat ik het goede huis gevonden had. In het appartement zaten studenten en young profesionals zich klem te zuipen. Ze hadden een drank spel, die IK nog nooit gezien had. Er staan aan beide kanten van een tafel zes bekers met bier in een driehoek. Er zijn twee teams van twee mensen, die tegen elkaar spelen. De bedoeling is dat je een ping pong bal in de bekers van de tegenpartij gooit. Misschien voor jullie wel een bekend spel (zo ja sorry voor de uitleg). Het was echt grappig om te zien en iedereen vond het goed van mij, dat ik niet drink als ik rij. Dat is toch heel normaal, toch. Amerikanen zijn echt wel een beetje vreemd. Zeker als je na gaat dat het grotendeel van de mensen voor 12 uur weer gaan. Dat was mijn eerste zaterdagavond uit.
Zondag ben ik wezen winkelen voor mijn halloweenoutfit. Ik heb echt een Nederlands outfit ingedachte, namelijk iemand die werkt in the redlight district. Mam, wees maar niet bang het wordt heus niet TE hoerig. Ik ben natuurlijk wel in Amerika. Je zult het volgende week zien.
Gisterenavond ben ik samen met Shelly naar een hauted hayride, hauted motel and a hauted corn maze geweest. Het was dus allemaal behoorlijk geestig. Ik heb echt gelachen, ja gelachen. Normaal gesproken moet je gillen, maar ik hebme rot gelachen om Shelly. Ze is echt een schijterd, ze moest om alles gillen en rende regelmatig weg. Ik heb echt beurse armen van het knijpen. Mam & Marion, dit hadden jullie ook echt zeker leuk gevonden. Het is als een spookhuis maar dan wel echt eng. Dit was mijn weekend en mijn eerste werkdag van de week zit weer oip, dus ik ga er vandoor Groetjes
23 Oktober 2006 - 20:50
Chantal:
Ow, als we dat hadden geweten... Dees en ik hebben nog wat mooie pruiken liggen voor je halloween outfit... ;-)
liefs -
24 Oktober 2006 - 11:13
Robbert:
Vorig jaar heb ik Nederland vertegenwoordogd op het officieuze WK Beer Pong, dus het spel is mij wel bekend :D. -
25 Oktober 2006 - 16:09
Isabel:
Robbert, ik neem aan dat je gewonnen hebt.
Chantal, ik wil verkleed gaan als iemand die werkt in het red light district ipv in een ranzige donkere kelder met heel veel handboeien en zweepjes ;-)
(k) -
26 Oktober 2006 - 06:19
Rutger:
Ha die Isabel!
Mooi dat je 't naar je zin hebt. Natuurlijk plaats je ook de foto's van het halloweenfeest?!
x -
26 Oktober 2006 - 12:09
Martijn:
Hey Isabel,
Klinkt allemaal erg gezellig. Veel plezier op het Halloween feestje en shockeer die Amerikanen niet te veel! -
30 Oktober 2006 - 18:16
Debbie:
Hey Isabel!! hoe is t dan?? je verhaaltjes zijn echt leuk om te lezen..je moet t wel bijhouden he..;) oja..weetje van t huis..Jos gaat verhuizen..hou je op de hoogte!! veel plzier nog!! xiez