gedachtenkronkel of gedachtekronkel - Reisverslag uit Philadelphia, Verenigde Staten van Isabel Reedijk - WaarBenJij.nu gedachtenkronkel of gedachtekronkel - Reisverslag uit Philadelphia, Verenigde Staten van Isabel Reedijk - WaarBenJij.nu

gedachtenkronkel of gedachtekronkel

Door: Isabel

Blijf op de hoogte en volg Isabel

14 November 2006 | Verenigde Staten, Philadelphia

Ja, ja ik weet het ik loop achter.(moet zeker nog vertellen over twee weekenden en dames ik heb spannede foto's van het afgelopen weekend) Maar ik zal mijn best doen om alles in te halen en proberen om je niet te vervelen. Maar je moet wel weten, dat ik dit voor mezelf doet. Zodat ik later als ik echt oud ben(haha ik weet het ik ben al oud, maar dan nog veel ouder), alles terug kan lezen en kan zeggen: "Toen ik nog jong was en stage liep in the States, toen was alles beter". (behalve het eten) Waarschijnlijk denk ik dan, jeetje wat was mijn Nederlands slecht en wat lompe saaie doos was ik. Waarschijnlijk begrijp je de helft van mijn verhalen niet omdat het op zijn Isabels is geschreven/getypt. Hiermee bedoel snel,niet nagelezen en zoals mijn gedachten vloeien, dit verklaart waarschijnlijk alles. Of wordt alles nog onduidelijker.
Ik wil een paar dingen kwijt, vooral veel frustraties (eigenlijk maar 1). Het belangrijkste punt: food. Ik hou van eten en van lekker eten. Hier heb je genoeg eten, teveel. Maar ik wil liever een gewoon portie met vet (die van nature in bepaalde producten zit), dan een groot portie met low fat, no fat or diet fat. Oh please net of dat helpt als er overal ontzettend veel suiker of suikervervanger in zit. Echt waar zelfs het brood smaakt zoet. Dat mist ik met meest heerlijk Nederlands brood en natuurlijk mijn ontbijt, vla.
Ik mis het sporten, maar ik ben weer begonnen met sporten. Ik moest wel, want mijn grootste nachtmerrie van the States was uitgekomen of kan ik beter zeggen aangekomen. Mijn broeken beginnen langzamerhand wat strakker te worden en mijn muffintop groter (mufffintop= de vetlaag, die boven je broek hangt). Maar geluk zie ik er nog steeds niet Amerikaans uit. Ik word van afstand herkent als niet-Amerikaans, dus dat is goed. Maar genoeg gedachten van mij. Het tijd voor echte verhalen.