First night out in Philly - Reisverslag uit Philadelphia, Verenigde Staten van Isabel Reedijk - WaarBenJij.nu First night out in Philly - Reisverslag uit Philadelphia, Verenigde Staten van Isabel Reedijk - WaarBenJij.nu

First night out in Philly

Door: Isabel

Blijf op de hoogte en volg Isabel

14 November 2006 | Verenigde Staten, Philadelphia

Ik heb toch beloofd om alles in te halen. Vrijdag 3 november, had ik mijn internationale kennissen afgesproken in downtown Philly om lekker te gaan stappen. In de trein zaten 4 meiden bij elkaar en zaten lekker te roddelen. Een van de meiden wilden duitse woorden leren van de andere meiden, zodat ze het konden gebruiken als code toz jongens. Oke beetje kinderachtig, maar ik snap het wel, het is altijd handig als je gered moet worden of juist alleen gelaten wil worden. Ff voor de duidelijkheid ik was niet aan het luistervinken, ik probeerde rustig een puzzel te maken, maar hun harde gepraat leidde me af. Ineens hoorde ik Nederlands. woorden zoals lekkerrrrrrrrr, Ik wil neuken, eikel. Ik probeerde me in te houden maar het lukte me niet. Ik heb toen ff duidelijk gemaakt, dat er mensen zijn die verstaan wat ze zeggen en dat het Nederlands is en GEEN duits. Ze keken me een beetje vreemd aan, en dachten waarschijnlijk wie is dat maf kind, maar ik kon het echt niet laten. Ik was blij dat 2 haltes later de trein kon verlaten, waar ik werd opgehaald door een auto om richting een irish pub te gaan. Het was een grote pub, waar heel veel studenten kwamen, dronken studenten. Het was gezellig en een oke avond, maar niet helaas geen spannende verhalen of foto's. (wel lekker gedanst)